Digital art - spirituele kunst - moderne kunst - abstracte kunst - New age art

 

 

Van acrylverf op een canvasdoek naar digitale schilderijen maken op een desktop
Ik ben al jarenlang aan het experimenteren met diverse materialen en kleuren. Krachtige en heldere kleuren vind ik mooi en interessant om er een bepaalde  sfeer mee op te roepen. Vergelijk het met de kleuren die je kiest voor je kleding of met een bont schilderij met vrolijke uitstraling in bijvoorbeeld je woonkamer of een muur in een bedrijfsruimte.


Kleuren hebben invloed 

Ik ben van mening dat sommige kleuren een veel grotere invloed op ons hebben dan dat je daar gewoonlijk bij stil staat. Nooit gedacht dat ik mijn moderne kunstschilderijen met het softwareprogramma Adobe Photoshop CC ooit zou gaan bewerken. En dat het onderdeel ‘filter’ van dit programma met de diverse mogelijkheden: vervormen, uitvloeien, plooien en zwellen zo belangrijk voor mijn hedendaagse kunst zou gaan worden. Met deze software voor digital art, is het een uitdaging om met de veel mogelijkheden de juiste kleuren te kiezen.


Een mooie bijdrage leveren
Als ik kind was ik al vroeg erg gefascineerd door mooie en vrolijke schilderijen die bij sommige vrienden boven een bankstel of eethoek hingen. Het gekke is dat ik toen liever buiten met schoolvrienden ging voetballen dan thuis te tekenen of schilderen. Toch had ik altijd iets met kunst en de energieën in de natuur. Als je ouder wordt dan veranderd dat geleidelijk aan. Het is mij opgevallen als je creatief en kunstzinnig bezig bent dat er een prettige rust in je komt. Ik ben erg sfeergevoelig en zeer gesteld op rust en harmonie. Maar juist levendigheid en een bepaalde sfeer met diverse kleuren wil ik in mijn kunstwerken leggen. Sommige kleuren botsen en andere kleuren harmoniëren juist mooi met elkaar. Rood en oranje geven bijvoorbeeld wat meer energie en levendigheid en de blauwe tinten meer rust.


Ik vind het geweldig als ik met een mooie aluminium paneel (HDMetal), MDF houten kunstpaneel of canvasdoek gevernist (hoogglans) aan de sfeer in jouw privéruimte of werkruimte mag bijdragen. Iets waar je elke dag opnieuw even met een goed gevoel naar kan kijken.


Iets echt origineels?
Ben je op zoek naar iets bijzonders, iets persoonlijks? Maak dan een afspraak. Geef eventueel per mail of telefoon aan waar je naar op zoek bent. Denk dan aan de keuze van het materiaal, de afmetingen (grootte kunstwerk) en het budget, dan kan ik voor je meedenken.


Contactgegevens:

Moderne kunst kunstenaar / digital art artist kunstenaar Ron Malestein Dordrecht (Zuid Holland).
Tel: 06 – 40 79 10 11
International telephone: 0031-6 40 79 10 11
Email: ronmalestein@gmail.com

 

De website: www.kleurrijkeschilderijen.com

Digital-art artist Ron Malestein uit Dordrecht (Z.H.).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vragen / questions / contact
Email: ronmalestein@gmail.com 


CONTACT 
RON MALESTEIN:

Moderne kunst kunstenaar / digitale kunst kunstenaar Ron Malestein - Dordrecht.
Nieuwetijds / spirituele boeken.

Bezoekadres: Maarten Harpertsz Trompweg 516 

3317 NX Dordrecht (Z.H.)

 

Meer info 06 – 40 79 10 11  /  0031 - 6 40 79 10 11

Email: ronmalestein@gmail.com 

 

FINANCIËLE GEGEVENS

Bank        ING         

IBAN        NL25 INGB0006 7719 16         

BIC           INGBNL2A

BTW         NL027043903B03

KVK          68 89 97 18