Moderne schilderijen voor kantoor (Gouda - Zoetermeer - Woerden - Rotterdam - Delft)

Moderne kunst / digitale kunst kunstenaar Ron Malestein (Gouda).
Naar de diverse collecties - klik hier.

 

Ook kunst op maat!
Voor zowel een klein budget als een groot budget. Vraag naar de vele mogelijkheden (grootte-materiaal-prijs).
Tel. 06 - 40 79 10 11 (gratis advies en begeleiding).

 

Video - Mijn kunstwerken op een Chromaluxe aluminium paneel. Super modern, ik ben daar zéér over te spreken, dit vanwege de glasheldere kleuren! Zie video.
Ron Malestein (Kunstenaar).

 

Van acrylverf op een canvasdoek naar een digitaal schilderij maken op een desktop (ookwel computerkunst / digitale kunst)
Ik ben al jarenmaan het experimenteren met diverse stijlen, materialen en kleuren. Krachtige en heldere kleuren vind ik mooi en interessant om er een bepaalde sfeer mee op te roepen. Vergelijk het met de kleuren die je kiest voor je kleding of met een bont schilderij met vrolijke uitstraling in bijvoorbeeld je woonkamer of een muur in een bedrijfsruimte.


Kleuren hebben veel invloed op de omgeving

Ik ben van mening dat sommige kleuren een veel grotere invloed op ons hebben dan dat je daar gewoonlijk bij stil staat. Nooit gedacht dat ik mijn moderne kunstschilderijen met het softwareprogramma Adobe Photoshop CC ooit zou gaan bewerken. En dat het onderdeel ‘filter’ van dit programma met de diverse mogelijkheden: vervormen, uitvloeien, plooien en zwellen zo belangrijk voor mijn hedendaagse kunst zou gaan worden. Met deze software voor digital art, is het een uitdaging om met de veel mogelijkheden de juiste kleuren te kiezen.


Een mooie bijdrage leveren
Als kind was ik al vroeg gefascineerd door mooie en vrolijke schilderijen die bij sommige vrienden boven een bankstel of eethoek hingen. Het gekke is dat ik toen liever buiten met schoolvrienden ging voetballen dan thuis te tekenen of schilderen. Toch had ik altijd iets met kunst en de energieën in de natuur. Als je ouder wordt dan veranderd dat geleidelijk aan. Het is mij opgevallen als je creatief en kunstzinnig bezig bent dat er een prettige rust in je komt. Ik ben erg sfeergevoelig en zeer gesteld op rust en harmonie. Maar juist levendigheid en een bepaalde sfeer met diverse kleuren wil ik in mijn kunstwerken leggen. Sommige kleuren botsen en andere kleuren harmoniëren juist mooi met elkaar. Rood en oranje geven bijvoorbeeld wat meer energie en levendigheid en de blauwe tinten meer rust.


Ik vind het geweldig als ik met een mooie digitale schilderij (foto) met plexiglas en de achterzijde dibond of met een Chromaluxe aluminium paneel (HDMetal), MDF houten fotopaneel aan de sfeer in jouw privéruimte of werkruimte mag bijdragen. Iets waar je elke dag opnieuw even met een goed gevoel naar kan kijken.

Mijn digitale schilderijen / kunstwerken op verschillend materiaal (diverse keuzes):
Op speciaal kunst fotopapier
Chromaluxe aluminium paneel (ookwel HDMetal)

Chromaluxe MDF houten paneel

Plexiglas paneel


Iets echt origineels?
Ben je op zoek naar iets bijzonders, iets persoonlijks? Maak dan een afspraak. Geef eventueel per mail of telefoon aan waar je naar op zoek bent. Denk dan aan de keuze van het materiaal, de afmetingen (grootte kunstwerk) en het budget, dan kan ik voor je meedenken.


Contactgegevens:

Moderne kunst kunstenaar Ron Malestein - Gouda (Zuid Holland).
Tel: 06 – 40 79 10 11
Email: ronmalestein@gmail.com

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.