DIGITALE KUNST - MODERNE KUNST - ABSTRACTE KUNST - SPIRITUELE KUNST NIEUWETIJDSKUNSTENAAR RON MALESTEIN DORDRECHT

 

Over mij
Ik ben Ron Malestein (1960) en woon in Dordrecht (provincie Zuid-Holland).

 

Ik ben mijn hele leven gefascineerd door heldere en krachtige kleuren. Kleuren roepen bij iedereen diverse stemmingen op. Je hebt opwekkende kleuren maar ook 'drukkende' en soms negatieve kleuren. Van jongsafaan ben ik erg 'sfeergevoelig'. Ik ben duidelijk een Nieuwetijds persoon. Ik vind het spannend om met een kleurencombinatie en vorm een sfeer, een bepaald gevoel op te roepen. Het is dus niet voor niets dat ik deze website: www.kleurrijkeschilderijen.com heb genoemd.


In deze tijd van bijzondere technische mogelijkheden heb ik ontdekt dat je met Adobe Photoshop CC ook digitale kunst kunt maken. De zéér heldere kleuren spreken mij zeer aan. Ik denk dat je dat ook goed aan de diverse digitaal bewerkte schilderijen van mij kunt zien. Het is mooi dat je met een digitale kunstwerk (op foto) makkelijk diverse afmetingen op canvasdoek (met glans) of op een aluminium plaat kunt laten afdrukken. De één houdt van de vertrouwde sfeer van een canvasdoek en de ander de superheldere kleuren van HD Metal (High Definition) foto op aluminium dunne plaat.

Stuur een berichtje als je iets meer over een digitaal schilderij of een schilderij met acrylverf wilt weten. Zie contact.

 

Nieuwetijdskunstenaar 

 

Ron Malestein

 

Een vorm van samenwerking:

Ik ben op zoek naar allerlei (zakelijke) vormen van samenwerking. Wie heeft een leuk voorstel voor mij?

 

 

Nieuwetijdskunstenaar Ron Malestein Dordrecht.